Choi Jong Hoon merogol, diperkosa, geng, biografi, teman wanita / isteri

Choi Jong Hoon dipenjara selama bertahun-tahun kerana diperkosa. Mari baca tentang biografi Choi Jong, yang isterinya / teman wanita, diperkosa

Choi Jong Hoon jailed for years for raped. Let's read about Choi Jong's biography, who is his wife/girlfriend

Berkhidmat sebagai pengurus band rock, F. gitar, dan keyboardist F.T. Pulau, bekas pelakon Korea Selatan, dan rapper, Choi Jong Hoon. Pada tahun 2007, beliau menyertai kumpulan rock dan pada tahun 2019, beliau bersara dari wajah elektronik. Dalam hubungan dengan anak lelaki gimnas berirama Yeon Jae, Choi Jong Hoon telah disahkan. Dia belum berkahwin lagi, tetapi pasangan itu berpecah selepas tekanan pada 2017 selepas 6 bulan perhubungan. Pada 14 Mac 2019, Choi bersara daripada industri hiburan, mendakwa penglibatan dalam kesat, merogol dan perkongsian video dan gambar seks haram, sebahagian daripada skandal Burning Sun, dan pada 29 November 2019, Choi didapati bersalah dan dihukum lima tahun dalam penjara.

Choi Jong Hoon ditangkap kerana dihukum geng dengan empat lelaki

Polis menuduh Choi pada April 2019 untuk menyiarkan wanita secara rahsia tanpa persetujuan mereka, memuat naik sebanyak enam video, dan menutup insiden mabuknya dengan rasuah. Choi mengaku menyebarkan gambar kamera tersembunyi yang diambil tanpa izin pada 11 April 2019, serta rakaman rakaman kamera yang disembunyikan secara haram. Dia didakwa dengan satu kiraan perkongsian yang diambil secara haram dari sumber lain dan lima tuduhan perkongsian rakaman.

Seorang wanita datang ke SBS funE pada 19 April 2019, mendakwa bahawa lima lelaki, termasuk Choi, telah merogolnya selepas mabuk pada Mac 2016, dan kemudian berkongsi video dalam sembang kumpulan. Choi menafikan dakwaan itu tetapi mengakui bahawa pada hari itu dia dan isterinya bersama. Choi ditangkap atas syak wasangka rogol pada 10 Mei 2019, dan didakwa terlibat dalam rogol geng pada 2016.

Bila dan di mana telah bersara Choi Hoon dilahirkan?

Choi Jong Hoon jailed for years for raped. Let's read about Choi Jong's biography, who is his wife/girlfriend

Choi Jong-hoon dilahirkan oleh kalendar solar pada 7 Mac 1990, di Seoul, Korea Selatan, dan oleh kalendar lunar pada 6 Februari. Beliau menghadiri sekolah menengah Shindong shin Industri Data Tengah. Dia diterima masuk ke agensi bakat muzik FNC semasa tahun-tahun sekolah menengah, yang kemudiannya membentuk kumpulan F.T. Pulau ini sebagai pengurus dan gitarisnya dengan Jong-hoon. Bersama mantan bandleader Oh Won Bin, Choi menghadiri Universiti Suwon dengan gelar dalam muzik digital.

Persaraan dari industri hiburan, Choi Jong, diperkosa

Pada bulan Mac 2019, Choi, bersama-sama dengan selebriti Seungri dan Jung Joon-young, telah didedahkan sebagai ahli sembang kumpulan dalam talian yang berkongsi video seksual seksual wanita yang difilter tanpa pengetahuan atau persetujuan mereka. Dia juga dilaporkan telah menyuap pihak polis untuk mengelakkan akhbar daripada menutup insiden yang melibatkan memandu mabuk pada 2016. Agensinya kemudiannya mengumumkan bahawa dia akan meninggalkan F.T. Pulau dan industri hiburan keluar.

Selepas jejak pertama dari mahkamah, Jung Joon Young, Choi Jonghoon, Dan Saudara Yuri Dihukum Untuk Penjara 4-6 Tahun, diperkosa

Jung Joon Young, Choi Jonghoon dan Kwon Hyuk Joon (kakak Yuri Girls ‘Generation) dijatuhi hukuman penjara 1 tahun.

Mahkamah Daerah Seoul Tengah menjatuhkan Jung Joon Young ke penjara 6 tahun kerana melanggar Undang-undang Jenayah Seksual Seksual dengan mengambil dan berkongsi kamera seks secara haram. Choi Jonghoon dijatuhi hukuman 5 tahun untuk rogol.

Mereka juga diperintahkan untuk melengkapkan pemulihan terapi penyalahgunaan seks selama 80 jam dan dilarang bekerja di kemudahan yang berkaitan dengan kanak-kanak dan belia selama 5 tahun. Tuntutan mereka untuk percubaan juga ditolak.

Mahkamah memutuskan kedua-dua pihak bersalah mengutuk pelbagai wanita setelah menilai bahawa kredibiliti kenyataan mangsa dan bukti log bicara sah.

“Kedua-dua defendan mendakwa bahawa mangsa tidak sedarkan diri dan mereka telah bersetuju untuk melakukan hubungan seks. Choi Jonghoon mendakwa bahawa dia tidak mempunyai hubungan seks dengan mereka sama sekali.

Walau bagaimanapun, terdapat bukti dalam ruang sembang KakaoTalk di mana Jung Joon Young mendedahkan bahawa dia telah melakukan hubungan seks dengan Choi Jonghoon. Dari keterangan itu, kita dapat memerintah bahawa Jung Joon Young dan Choi Jonghoon merogol wanita yang mabuk dan tidak sedarkan diri. ”

President Judge

Choi Jong Hoon Dikenal Dalam Hubungan Dengan Gimnas Raksasa Mantan Son Yeon Jae … Adakah dia akan menjadi isteri Choi Jong Hoon?

Choi Jong Hoon jailed for years for raped. Let's read about Choi Jong's biography, who is his wife

Agensi gimnastik berirama Korea Selatan Son Yeon Jae, Galaxia SM, mendedahkan pada 14 Jun bahawa bekas atlet sebenarnya dalam hubungan romantis dengan Choi Jong Hoon, presiden FTISLAND.

Ia berkata: “Anak dan Choi baru saja berkencan, dan masih mengenali satu sama lain.”

Jadi, siapakah Son Yeon Jae? Apabila pasangan mula berkenalan antara satu sama lain?

Son Yeon Jae adalah salah satu bintang olahraga paling popular di Korea Selatan. Beliau adalah bekas ahli pasukan gimnastik kebangsaan dari Korea Selatan. Bekas atlet itu memenangi beberapa anugerah dan pingat berprestij semasa kerjaya sukannya, termasuk juara keseluruhan Asian Games 2014 dan pingat gangsa Sukan Asia 2010.

Pada 4 Mac, pada sidang akhbar yang diadakan di Pusat Latihan Kebangsaan Korea, Son mengumumkan persaraan rasminya dari sukan.

Tidak lama selepas itu, syarikat Choi, FNC Entertainment, juga mengumumkan bahawa sejak Mac 2017 kedua-dua mereka telah mula berkencan.

Pengurus kumpulan rock Korea FTISLAND ialah Choi Jong Hoon. Baru-baru ini, kumpulan itu mengeluarkan album Lebih 10 Tahun untuk meraikan ulang tahun ke-10nya.

Choi Jonghoon dan Son Yeon Jae secara rasminya telah rosak, tidak ada suami dan isteri lagi

Choi Jonghoon dan Son Yeon Jae merasa tertekan kerana kesedaran awam terhadap hubungan mereka. Ia mempengaruhi persahabatan mereka dan kedua-duanya jatuh secara beransur-ansur.

    “Kedua-duanya telah rosak. Mereka berasa tertekan selepas hubungan mereka menjadi awam, dan mereka secara semula jadi berpecah semasa proses itu. “

– Hiburan FNC

Pasangan itu berpecah sejurus selepas pengumuman khabar angin bertarikh, tetapi semasa Happy Together, Jonghoon tidak dapat mengumumkan perpecahan itu dan juga mengekalkan hubungan rahsia itu.

    “Saya mahu mengatakan sesuatu dengan kejujuran untuk peminat. Kami merasakan banyak tekanan. Adalah normal bagi lelaki dan wanita untuk tarikh dan berpisah. Saya akan menjadi Choi Jonghoon yang lebih matang. “

– Jonghoon

close

Ad Blocker Detected!

We are working hard for these type of contents and we need to pay the writers as well. Please understand this and allow ads on your system.

Refresh

error: Content is protected !!