Biografi Choi jin Ri (Sulli), Teman lelaki, Ibu bapa, Bunuh diri

Biografi Choi jin Ri (Sulli), Teman lelaki, Ibu bapa, Bunuh diri

Dalam SM Entertainment, Sulli (hampir) adalah seorang rapper, pelakon dan model Korea Selatan. Dia adalah ahli kumpulan gadis f (x), tetapi meninggalkan kumpulan itu pada bulan Ogos 2015 untuk memberi tumpuan kepada kerjayanya sebagai pelakon.

Ia diturunkan pada bulan Jun 2019 bahawa Sulli akan kembali ke tempat idola. Dia membuat debut solo pada 29 Jun 2019 dengan single “Goblin”.
Pada 14 Oktober 2019, selepas digantung dirinya, Sulli didapati mati dengan bunuh diri di flatnya. Polis dan bosnya melaporkannya kemudian.

Bagaimana berjaya Hubungan Choi jin ri? Siapa teman lelakinya?

Biografi Choi jin Ri (Sulli), Teman lelaki, Ibu bapa, Bunuh diri
Choi jin Ri love

Media outlet Dispatch menerbitkan satu siri gambar pada bulan Ogos 2014 yang nampaknya menunjukkan Sulli keluar dengan Choiza Dynamic Duo pada tarikh petang. Dispatch mengesahkan bahawa apabila mereka mula-mula dilihat bersama pada Ogos tahun lepas, seorang saudara dari kedua-dua mereka berkata keduanya berada dalam keadaan tidak menentu dalam perkahwinan mereka. Hubungan mereka terus berkembang sejak itu. Tidak lama selepas foto “tarikh” diterbitkan, SM Entertainment dan Amoeba Culture mengesahkan bahawa kedua-dua mereka berada dalam hubungan. Menurut Star News, selepas dua tahun dan tujuh bulan sejak pertama kali didedahkan untuk bertarikh, Sulli dan Choiza dilaporkan telah berpecah pada bulan Mac 2017.

Pengesahan Berputus

Perpecahan mereka telah disahkan oleh kedua-dua syarikat mereka dengan Amoeba Culture yang menyatakan: “Kerana itu kehidupan peribadi band kami, kami mahu berhati-hati, tetapi kerana banyak minat dan pertimbangan, kami melepaskan satu kenyataan. Choiza dan Sulli, kerana jadual mereka yang sibuk dan pelbagai cara hidup, telah menjadi jelas.

Ups and Down dalam hubungan lagi

Biografi Choi jin Ri (Sulli), Teman lelaki, Ibu bapa, Bunuh diri-
Choi cinta

Beberapa bulan kemudian, setelah berpecah dengan Choiza, Dispatch mengesahkan Sulli dan pengarah band Kim Min-joon berada dalam hubungan selepas berkenalan selama dua bulan pada bulan Mei, memulakan hubungan mereka pada bulan Mac. Dua bulan kemudian pada bulan Julai, Kim Min-joon mengumumkan pemisahan mereka dalam akaun media sosialnya yang tersendiri, menulis kepada peminatnya: “Sejak permulaan perhubungan kami didedahkan kepada semua orang dalam keadaan tanpa memberitahu kami, saya menulis ini kerana saya fikir saya juga harus mendedahkan hujungnya.

Kehidupan awal Choi jin Ri

Choi jin Ri dilahirkan di Busan, Korea Selatan pada 29 Mac 1994. Dia adalah 1.9 meter tinggi dan berat 41 kg. ibu bapa Choi tidak diketahui tetapi dia mempunyai 2 adik lelaki dan adik lelaki.

Biografi Choi jin Ri (Sulli), Teman lelaki, Ibu bapa, Bunuh diri
Choi kehidupan terdahulu

Sulli pertama kali menghadiri Sekolah Rendah Jungbu di Busan dan kemudian dipindahkan ke Sekolah Rendah Seoul Cheongdam. Setelah menamatkan pendidikan rendahnya, beliau menghadiri Chungdam Middle School dan kemudian lulus dari Jabatan Teater & Filem di Sekolah Seni Persembahan Seoul.

close

Ad Blocker Detected!

We are working hard for these type of contents and we need to pay the writers as well. Please understand this and allow ads on your system.

Refresh

error: Content is protected !!