Angela lee Pejuang MMA, melawan,nilai bersih-Kontrak

Angela lee Pejuang MMA Perjuangan seterusnya, Net Worth-Contract

Juara Kejohanan Juara Satu Atom Angela Lee baru saja bertukar menjadi 22 tetapi dia sudah menjadi bintang terbesar dalam promosinya dan salah seorang artis bela diri yang paling terkenal di dunia. Semasa dia mengambil langkah seterusnya dalam kerjayanya dan kehidupannya, termasuk berkahwin dengan suami pejuang Kejohanan Satu Kejohanan Bruno Pucci, Lee kelihatan seperti tidak dapat dihalang seperti biasa.

Angela Lee adalah orang terkenal yang dikenali sebagai MMA Fighter. Angela dilahirkan di Vancouver, Kanada, pada 8 Julai 1996. Dia dan Roger Gracie kedua-duanya bertanding dalam senarai MMA ONE Championship yang berpangkalan di Singapura. Angela Lee adalah ahli senarai MMA Fighter. Pelukis seni mempertahankan diri yang pada Mei 2016 pada usia 19 memenangi tali pinggang Atom ONE ONE Wanita. Kemenangan beliau dan kontrak segar yang baru dengan SATU Kejohanan menjadikannya sejarah remaja seni mempertahankan diri yang paling berpengaruh.

Bernilai Bersih Angela Lee

Bernilai Bersih Angela Lee
Bernilai Bersih Angela Lee

Angela Lee adalah pejuang wanita berpendapatan tinggi dunia untuk seni mempertahankan diri campuran. Dia tidak mendedahkan data mengenai nilai bersihnya tetapi jelas bahawa dia mempunyai hampir $ 1 juta dari nilai bersihnya pada tahun 2019. Seperti yang dinyatakan, Cris Cyborg dan Joanna Jedrzejczyk juga merupakan lima pejuang Kejohanan Satu yang tertinggi di antara kedua-dua lelaki dan perempuan menindas.

Dia membawa pulang $ 68,200 untuk mengalahkan Mei Yamaguchi pada 2016 sebagai bonus prestasi.

Bagaimana Angela kalah perlawanan, Xiong Jing Nan Knock Out Angela Lee

Angela lee Pejuang MMA, melawan,nilai bersih-Kontrak
Knock out round

Keadaan yang memasuki pusingan kelima dan terakhir telah dieksploitasi sepenuhnya oleh “The Panda.”

Dia meneruskan serangan dengan menumbuk pukulan, mengetuk dengan membunuh hak-hak terlebih dahulu dan mengaitkan pesaingnya yang lelah. Walaupun Lee berada di kaki belakangnya menyerap pukulan, dia turun ke bawah dengan kaki ganda. Walau bagaimanapun, ia mudah dikecai oleh wira Cina. Xiong terus berjalan ke bawah dengan pukulan dan tendangan, tetapi ia adalah pukulan rusuk pada badan Lee yang jatuh jari-jarinya dan kesakitannya mengalir.

The Panda” diikuti dengan pukulan ke kepala dan tendangan ke tulang rusuk, mengetahui akhir itu hampir. Lee dilipat separuh dan berpaling dari penalti, memaksa pengadil Kemp Cheng memanggil berhenti di pusingan lima di 1:37.

Angela Lee terlibat dengan Bruno Pucci

Angela Lee terlibat dengan Bruno Pucci
Angela Lee terlibat dengan Bruno Pucci

Juara seni mempertahankan diri (MMA) Angela Lee terlibat dengan pejuang ONE Championship Bruno Pucci.

Dia membuat pengumuman di Instagram pada hari Sabtu (21 Okt), ketika pasangan itu berada di Hawaii.

close

Ad Blocker Detected!

We are working hard for these type of contents and we need to pay the writers as well. Please understand this and allow ads on your system.

Refresh