Meng Bo Menyedari Beijing Dengan KO Pertama-Banding Lebih Laura Balin, Biografi

Meng Bo Menyedari Beijing Dengan KO Pertama-Banding Lebih Laura Balin, Biografi

Meng Bo Thrills Beijing WMeng Bo mengetepikan tangan kanannya yang mengetepikan kekalahan di tanah air di ONE: AGE OF DRAGONS pada hari Sabtu, 16 November.

Bintang China sudah mempunyai rancangan untuk perjumpaan seterusnya, kerana dia menjelaskan bahawa dia akan suka menghadapi ikon Jepun dan pencabar gelaran Dunia dua kali Mei “V.V” Yamaguchi.

Meng mengambil bekas pencabar gelaran Dunia SATU Strawweight Laura, La Gladiadora, Balin dalam pertandingan atom di Cadillac Arena di Beijing, China – dan pemain berusia 23 tahun itu menghasilkan kemunculan pertama yang mendebarkan. Ith First Round Saya Lebih Laura Balin.

Detail ringkas mengenai hidupnya sebagai Boxer di China

Juara Seni Mempertahankan Diri Campuran Cina Dua Kali Meng Bo mungkin masih berusia dua puluhan awal, tetapi sudah memiliki pengalaman selama sepuluh tahun dalam pertandingan seni mempertahankan diri. Perjalanan beliau bermula dengan taekwondo pada usia 13 tahun, dan dia kemudian menambah sanda untuk latihannya sebelum akhirnya menjadi juara wilayah dalam disiplin.

Apabila Meng berumur 18 tahun, dia mendaftar di Universiti Seni Bela Diri Xi’an, di mana rakan-rakannya menggalakkannya menjadi seorang artis seni mempertahankan diri yang profesional. Sepanjang lima tahun akan datang, dia bersaing secara aktif, menyusun rekod 13-5 dengan 8 kemunculan dalam promosi serantau China terhadap lawan utama.

Rekod cemerlang Meng dan kadar penamat yang tinggi menangkap mata SATU Kejohanan, dan kini dia mempunyai peluang untuk bersinar di pentas global. Dia terus mengejar impian seni mempertahankan diri sepanjang hayatnya dan berharap dapat memaparkan kemahirannya dalam perjalanan untuk menuntut Tajuk Dunia.

close

Ad Blocker Detected!

We are working hard for these type of contents and we need to pay the writers as well. Please understand this and allow ads on your system.

Refresh