Kehidupan awal Denise Ho, Partner, Lesbian, Hong Kong Protest

Kehidupan awal Denise Ho, Partner, Lesbian, Hong Kong Protest

 Denise Ho, Partner, Lesbian, Hong Kong Protest,Kehidupan awal

Lebih dari seribu orang berkumpul untuk konsert pertama New York oleh penyanyi pop Hong Kong dan aktivis hak asasi manusia, Denise Ho yang terkenal dengan dating pembantunya. Konsert yang bertajuk “We Are Here, We Are Alive,” telah diadakan di Dewan Bandaran dan harga pada harga AS $ 88. Ho telah disenaraihitamkan untuk penyertaan aktifnya dalam “gerakan ringkasan” 2014 oleh orang Cina kerajaan tetapi mendapat lebih banyak sokongan dari khalayak luar negara untuk pandangannya yang lantang.

Untuk penyertaan aktif beliau dalam Revolusi Umbrella 2014, yang disenaraihitamkan oleh pihak berkuasa China.

Apakah status hubungan Ho? Adakah dia suka dengan pasangan lelaki atau Dia Lesbian?

 Denise Ho, Partner, Lesbian, Hong Kong Protest,Kehidupan awal

Penyanyi dari Hong Kong, Joey Yung dan Denise Ho pernah menjadi BFFs. Kedua-dua mereka juga berbisik bahawa pada satu ketika mereka berpacaran kerana mereka begitu rapat. Denise Ho dilaporkan telah mengambil masa kira-kira jadualnya yang sibuk pada tahun 2009 untuk meraikan hari jadi Joey Yung dengannya di Tokyo. Tetapi pada tahun 2012, selepas penyanyi Wilfred Lau mendedahkan bahawa dia berada dalam hubungan dengan Joey Yung, kedua-duanya dihindari menjadi sahabat. Tetapi pada tahun 2015, dengan Denise membawanya, Joey Yung mula mengikuti Denise Ho sekali lagi di Instagram. Baiklah, kedua-dua mereka belum lagi mempunyai sebarang hubungan sosial.

Aktivis LGBT

 Denise Ho, Partner, Lesbian, Hong Kong Protest,Kehidupan awal

Pada Disember 2016, penghibur penyanyi dan LGBT Denise Ho telah mengambil gambar mencium pembantunya Cannan Fong sementara kedua-dua mereka berkelah di tepi pantai Telegraph Bay. Ia dengan cepat membawa kepada spekulasi bahawa Denise telah berpecah dengan pelakon Joanne Deng dari Taiwan, yang dia sepatutnya bertarikh selama beberapa tahun. Beberapa laporan bahkan mengatakan bahawa Denise dan Cannan merompaknya.

Tidak ada kemas kini mengenai perkahwinannya atau hubungan dengan mana-mana yang lain sehingga tarikh hari ini. Mari kita lihat berapa lama dia menyimpan rahsia.

Awal Hidup dan Pendidikan Denise Ho

Denise Ho dilahirkan di Hong Kong pada 10 Mei 1977. Kedua-dua ibu bapanya adalah guru. Beliau meneruskan pendidikan sekolah rendahnya di Sekolah Rendah untuk Girls Diocesan.

 Denise Ho, Partner, Lesbian, Hong Kong Protest,Kehidupan awal

Dia berpindah dari Hong Kong ke Montreal, Kanada, pada usia 11 tahun 1988. Ho pada mulanya menghadiri Sekolah Jean-de-la-Mennais, sekolah rendah dan menengah di La Prairie di South Shore Montreal, kemudian menghadiri Jean-de-Brébeuf Kolej, persediaan sekolah tinggi Katolik dan kolej swasta. Beliau dianugerahkan Diploma Quebec Pengajian Seni dan Telekomunikasi.

Dia kembali ke Hong Kong pada tahun 1996 untuk bertanding dalam Anugerah Bakat Baru (NTSA). Dia akhirnya memulakan pengajiannya dalam reka bentuk grafik di Université du Québec à Montréal (UQAM). Sejak pindah ke Hong Kong untuk memulakan kerjayanya, dia hanya menyelesaikan ijazah selama setahun.

close
error: Content is protected !!