Cine este fostul iubit vedeta română Sorana Cîrstea? Părinți, frați, educație

Cine este fostul iubit vedeta română Sorana Cîrstea? Părinți, frați, educație

Sorana Mihaela Cîrstea este o jucătoare profesionistă de tenis română. La simplu, ea a atins locul 21 mondial pe 12 august 2013. La dublu, clasamentul ei este locul 35, la care a ajuns pe 9 martie 2009. Sorana Cîrstea a învins-o pe Tatjana Maria în primul tur. de la Wimbledon 2023, 6-1, 2-6, 6-3. Cîrstea este în prezent pe locul 26 mondial. Este o candidată pentru un loc în finala WTA 2023. Este starul românesc de tenis Sorana Cîrstea într-o relație? Dacă da, cine este acel băiat norocos? Derulați în jos pentru a afla mai multe detalii Sorana Cîrstea fost iubit, biografie, părinți, frați, vârstă, înălțime și multe altele.

Cine este fostul iubit Sorana Cîrstea? Când s-a încheiat relația?

Sorana Cîrstea fost iubit: Sorana Cîrsteais este în prezent singură. Sorana Cîrsteais a fost anterior într-o relație cu tenismenul columbian Santiago Giraldo. Are nevoie de ceva timp pentru a trece de relația ei anterioară. A face pe cineva partenerul tău necesită multă încredere pentru a fi restabilită. Este nevoie de timp pentru ca o relație să se repare după ce a apărut o problemă de încredere. Are nevoie de timp pentru a se reconstrui. Sorana nu a făcut publice nicio informație despre viața ei actuală de întâlnire. Ea a declarat că nu caută o dragoste în acest moment și se concentrează în schimb pe cariera ei de tenis și pe eforturile ei de afaceri.

Read More: Why did English netball player Laura Malcolml retire from netball? net worth, career, family

Sorana Cîrsteais a fost anterior într-o relație cu jucătorul de tenis columbian Santiago Giraldo. Cuplul a început să se întâlnească în 2014. Sorana Cîrstea și Santiago Giraldo s-au întâlnit în 2014 la Mutua Madrid Open. Ambii au concurat în turneu și au fost atrași să se joace unul pe celălalt în primul tur. Au ajuns să se piardă unul față de celălalt, dar au început să se întâlnească la scurt timp după aceea. S-au întâlnit timp de trei ani și au fost adesea văzuți susținându-se reciproc la turnee. De asemenea, au călătorit împreună și și-au împărtășit dragostea pentru tenis. Cu toate acestea, în cele din urmă s-au despărțit în 2017. Motivul despărțirii lor este necunoscut.

Cine este Sorana Cîrstea fostul iubit Santiago Giraldo? Vârsta, părinții și naționalitatea lui

Sorana Cîrstea fost iubit: Santiago Giraldo Salazar este un tenismen profesionist columbian retras. A jucat în turul ATP și a reprezentat Columbia în competiția de Cupa Davis. Cel mai bun rezultat al său la turneu este ajungerea în finală la Barcelona Open Banc Sabadell 2014. El este cel mai bine clasat jucător de tenis de simplu din istoria Columbiei, cu un clasament de simplu pe locul 28 în lume și pe locul 77 la dublu. Despre tenismenul columbian Santiago Giraldo, nu există ultimele rapoarte. În 2020, și-a anunțat retragerea din tenisul competițional și de atunci nu a mai participat la niciun meci.

Santiago Giraldo cu mama sa
Santiago Giraldo cu mama sa sources Instagram

Giraldo s-a născut în Pereira, Columbia, la 27 noiembrie 1987. În prezent, are 35 de ani. Părinții lui Santiago Giraldo sunt Elsa Giraldo și Eduardo Giraldo. Tatăl său este un om de afaceri privat, iar mama lui este casnică. Giraldo are un frate, o soră pe nume Carmina. A început să joace tenis la vârsta de doi ani și a devenit profesionist în 2004. Deține naționalitatea columbiană.

Familia Sorana Cîrstea: Cine sunt părinții Sorana Cîrstea? Frați și naționalitate

Sorana Cîrstea s-a născut pe 7 aprilie 1990 în București, România. În prezent, locuiește în Târgoviște, orașul natal al părinților ei. Părinții Soranei Cîrstea sunt Mihai și Liliana Cîrstea. Tatăl ei este om de afaceri, iar mama ei este casnică. Are un frate mai mic pe nume Mihnea. Ea deține naționalitatea română.

Learn Also: Who is Italian midfielder Manuela Giugliano? Net worth, relationship, career, FIFA 23

Sorana Cîrstea, jucătoare de tenis din România, câți ani are? Educaţie

De astăzi, 10 august 2023, jucătoarea profesionistă de tenis Sorana Cîrstea are 33 de ani. S-a născut în București, România, pe 7 aprilie 1990. A început să joace profesionist în 2006 și în prezent deține locul 21 în lume la divizia de simplu. Inclusiv Cupa Rogers din 2013, ea a câștigat cinci campionate WTA Tour.

Sorana Cîrstea nu a făcut facultate. A devenit jucătoare de tenis profesionistă în 2006, la vârsta de 16 ani, și de atunci face acest lucru. Ea este una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din România vreodată, cu un clasament de simplu, cel mai înalt în carieră, pe locul 21. Inclusiv Cupa Rogers din 2013, ea a câștigat cinci campionate WTA Tour.

Read Also: Who is Italian forward Sofia Cantore? Net worth, relationship, career, FIFA 23

Cât de înaltă este Sorana Cîrstea, care are 33 de ani? Greutate

Sorana Cîrstea are 5 picioare 9 inci înălțime, ceea ce echivalează cu 1,75 metri. Este o jucătoare de tenis înaltă, ceea ce îi oferă un avantaj în a ajunge la mingi pe care alți jucători ar putea să nu le poată atinge. De asemenea, este capabilă să genereze multă putere la loviturile ei de la înălțimea ei. Ea cântărește în jur de 73 kg. De asemenea, are părul negru și părul negru de culoare.