Στέφανος Τσιτσιπάς, Ηλικία, Σχέση με τη Μαρία Σακκάρη, Κέρδη

Στέφανος Τσιτσιπάς, Ηλικία, Σχέση με τη Μαρία Σακκάρη, Κέρδη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η φημολογούμενη φίλη Μαρία Σακκάρι είναι η υπερηφάνεια της Ελλάδας. Ενώ η Μαρία τελείωσε το έτος κατατάχθηκε όχι. 24, ο Στέφανος έχει κερδίσει 2 τουρνουά φέτος, και είναι ένα βήμα από τη νίκη στο διάσημο Finals στο Λονδίνο.

Στέφανου Τσιτσιπά και τη φημολογούμενη φίλη Μαρία Σακκάρη
Στέφανου Τσιτσιπά και τη φημολογούμενη φίλη Μαρία Σακκάρη. Credit: Fawags

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο άσσος του ελληνικού τένις, βελτιώνεται συνεχώς στο ελίτ του τένις. Από τότε που εισήχθη στον αθλητισμό από τους γονείς του τέννις του τένις, το παιγμένο τέχνασμα έθεσε πολλά ρεκόρ στην κατηγορία των ανδρών και στον κόσμο του τένις γενικότερα, συμπεριλαμβανομένου του νεοεισΣτέφανου Τσιτσιπά και τη φημολογούμενη φίλη Μαρία Σακκάρηερχομένου νούμερο ένα παγκοσμίως το 2016 και του νεότερου παίκτη που κατατάσσεται στην κορυφή 20 από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Τένις (ATP) με παγκόσμια κατάταξη 15 θέσεων σε καριέρα.

Σύντομα νέα σχετικά με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1998, στα προάστια της Αθήνας, σε έναν Έλληνα πατέρα και μια ρωσική μητέρα που δούλευαν και οι δύο ως προπονητές σε ένα θερινό θέρετρο στην Ελλάδα. Με τους προπονητές τένις ως γονείς, δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι εισήχθη στην εκπαίδευση. Ο Τσιτσιπάς εισήχθη στο άθλημα στην ηλικία των 3 ετών όταν άρχισε να χτυπάει την μπάλα με τον πατέρα του. Ωστόσο, το τένις δεν ήταν το μόνο άθλημα που αγαπούσε, αγαπούσε επίσης την κολύμβηση και έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά τελικά επέλεξε το τένις πάνω από τους άλλους. Ο ανταγωνισμός και η πρόκληση που σχετίζεται με αυτό το άθλημα τον έκανε εθισμένο από την αρχή. Αποφάσισε να συνεχίσει μια καριέρα εκεί και ο αθλητισμός, με τη σειρά του, έγινε το εισιτήριο του για δόξα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλάει άπταιστα τρεις γλώσσες, μεταξύ των οποίων τα αγγλικά, τα ελληνικά και τα ρωσικά, ενώ σπουδάζει σε σχολή αγγλικής γλώσσας ως παιδί. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην ηλικία των έξι ετών με τον πατέρα του ως προπονητή και εικονίδιο τένις, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι το είδωλό του. Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε την κατώτερη του καριέρα το 2013 και γρήγορα ανέβηκε στις τάξεις.

Ο Ρέσι Τσιτσιπάς και το Σακάρι Dating?

Οι 2 ελληνικές αισθήσεις έχουν από καιρό φημολογηθεί ως ένα πουλί αγάπης
Οι 2 ελληνικές αισθήσεις έχουν από καιρό φημολογηθεί ως ένα πουλί αγάπης.
Credit: Eurosport

Οι 2 ελληνικές αισθήσεις έχουν από καιρό φημολογηθεί ως ένα πουλί αγάπης. Η “υποψία” ήρθε όταν είδαν την απίστευτη χημεία τους κατά τη διάρκεια του φετινού Κυπέλλου Hopman. Οι εικασίες έγιναν ακόμα ισχυρότερες μετά από τον Μάρτιο που υπογράφει ο Στέφανος με την κάμερα που γράφει το MS95 (Μαρία Σακκάρη γεννημένη το 1995). Ωστόσο, αργότερα το ίδιο έτος, τόσο η Μαρία όσο και ο Στέφανος είπαν ότι απολαμβάνουν μόνο μια καλή φιλία.

Η ιδανική φίλη του Τσιτσιπά

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, η ελληνική αίσθηση αποκάλυψε ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που του αρέσουν οι γυναίκες να σχολιάζουν:

“Πρέπει να είναι έξυπνος. Φυσικά, το να είσαι όμορφος παίζει σημαντικό ρόλο. Θα ήθελα ο σύντροφός μου να με καταλάβει. Η ζωή ενός τενίστα δεν είναι εύκολη. Υπάρχουν πολλά ταξίδια και πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, να έχετε τα μάτια που έχετε θέσει στους στόχους σας. Δεν το δέχονται πολλές γυναίκες. Δεν πρέπει απαραίτητα να παίζει τένις, αλλά πρέπει να καταλάβει και να είναι μαζί μου σε καλές και δύσκολες στιγμές “.

Η Μαρία απολαμβάνει επί του παρόντος την εκτός εποχής σεζόν στην Ελλάδα. Δεν θα είναι στο Λονδίνο να φωνάζει για τον Στέφανο ως φίλο περισσότερων, αλλά σίγουρα θα δει τον αγώνα στην τηλεόραση, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες σε όλο τον κόσμο.

Καθαρή αξία και κέρδη του Στέφανου Τσιτσιπά

Ως χρηματικό έπαθλο, κέρδισε $ 340.493 δολάρια από τους διαγωνισμούς του. Ο Τσίτσιπας ήταν ο πρώην νούμερο 1 το 2016. Το 2018 κέρδισε ένα χρηματικό έπαθλο $ 2.936.678 στο Australian Open και κέρδισε τον πρώτο του τίτλο καριέρας “The Stockholm Open” το ίδιο έτος με το χρηματικό έπαθλο € 600.000.

Το έτος 2018 ο Στέφανος έγινε πρεσβευτής μάρκας της κορυφαίας αθλητικής μάρκας “Adidas” και μέχρι το τέλος του 2018 ο Τσιτσιπάς υπέγραψε με την ελβετική ωρολογοποιία πολυτελείας “Rolex”.

Στις πρώτες του μέρες, συνεργάστηκε επίσης με την επωνυμία επενδυτικής υπηρεσίας Verrazzano Capital. Και στα μέσα του 2018, ένας λόγος κοινωνικής πρόνοιας ονόμασε τον πρεσβευτή του εμπορικού σήματος ως Στέφανος.

Το 2019 ο Στέφανος έπαιξε το πρώτο του τουρνουά στο Κύπελλο Hopman με τη Μαρία Σακκάρι, αλλά κατέληξε να χάσει τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά στη συνέχεια κέρδισε εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελβετίας.

Δεδομένου ότι το Τένις δεν ήταν πολύ δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα, ο Τσιτσιπάς έδειξε το ενδιαφέρον του για την προώθηση του Τένις στη χώρα. Εκτός από το τένις, ο Στέφανος παίζει πινγκ-πονγκ, ποδόσφαιρο κλπ. Και θέλει να είναι ποδοσφαιριστής.

Καθαρή αξία και κέρδη της Μαρίας Σακκάρη

Η εκτιμώμενη καθαρή αξία της Μαρίας Σακκάρι το 2019 είναι $ 100.000 – $ 1 εκατομμύριο.

close

Ad Blocker Detected!

We are working hard for these type of contents and we need to pay the writers as well. Please understand this and allow ads on your system.

Refresh